Dimitri Haeck en zijn passie voor fotografie

Dimitri Haeck startte als amateurfotograaf met avondschool in 2009. In 2013 zag D&H Fotografie het levenslicht.  Dimitri schoolt zich voortdurend bij om bij te blijven met de laatste technologieën en evoluties op de markt. Zo staat de kwaliteit van de reportages altijd met stip voorop.

Een voorliefde voor reportage- en portretfotografie

Dat vormt de basis doorheen heel de carrière van Dimitri. Voornamelijk huwelijksreportages zijn de favoriete bezigheid van Dimitri.

"Het leukste aan huwelijksreportages is dat je, na het aanleveren van de foto's, ervoor zorgt dat pasgetrouwde koppels hun onvergetelijke dag opnieuw herbeleven. Daar een rol in mogen spelen is gewoonweg geweldig."

Uiteraard is D&H Fotografie meer dan huwelijksreportages alleen. Je kan ook aankloppen voor een portret van je gezin, je volledige familie of je vriendenkring. Naast portretten stond D&H ook al in voor het in beeld brengen van seminaries, bedrijven of specifieke projecten.

Wil je weten waar je op moet letten bij de zoektocht naar een fotograaf? Neem dan zeker het advies van D&H Fotografie mee.


Laten we starten met een kennismaking.


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x